Terug naar overzicht Rooijensestraat 1, Hoenzadriel
Neem contact op

Bouwperceel

TE KOOP Bouwperceel

Zelf betaalbaar bouwen in lintbebouwing, vlakbij rivier De Maas en uiterwaarden.

Het betreft een perceel grond gelegen aan de Rooijensestraat 1 te Hoenzadriel.
Middels een bestemmingsplan wijziging is het perceel bestemd als wonen. Op 28 mei 2019 is de bestemming wonen onherroepelijk vastgesteld. Koper dient een omgevingsvergunning aan te vragen voor het bouwen van een vrijstaande woning.
In de straat liggen de benodigde nutsvoorzieningen.

Goede kavelvorm met een bouwvlak van 100 m2 voor het bouwen van een vrijstaande woning.
maximale bouwhoogte 6 m1
maximale goothoogte 3 m1

Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied.  De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk. Uitgebreide voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven.

Voor degene die centraal wil wonen en werken in Nederland met veel rust en ruimte in het schitterend rivierengebied de Bommelerwaard is het een absolute aanrader.
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Rooijensestraat 1
Postcode:5333 PB
Plaats:Hoenzadriel
Soort:Bouwperceel
Prijs:€ 145.000,00
Perceelgrootte:390m2
Bouwjaar:0
Neem contact op */ ?>
Uw naam Uw email Uw telefoonnummer
*/ ?>
Online Identity