Ossewei 14, Rossum Gld
Tussenwoning
Jonge tussenwoning met dakkapel, vrijstaande berging en tuin gelegen langs de Maasdijk in het dorp Rossum (Gld.). De woning ligt in een verkeersluw hofje met veel parkeergelegenheid, speeltuintje en zicht naar de uiterwaarden.

Indeling:
begane grond; Hal met meterkast (glasvezel), toilet met fonteintje en vaste dichte trap naar verdieping; tuingerichte woonkamer met tuindeur en proviandkast; open keuken met keukeninrichting v.v. inbouwapparatuur.
eerste verdieping; Overloop met vaste dichte trap naar 2e verdieping; geheel betegelde badkamer met wastafel in meubel, ligbad, inloopdouche, wandcloset en designradiator; twee ruime slaapkamer gelegen aan de tuin- en voorzijde.
tweede verdieping; Open ruimte met dakkapel, standplaats wasapparatuur, unit m.v. en zonneboiler (eenvoudig te creëren naar twee slaapkamers)

Achtertuin met achterom en een berging voorzien van elektra.

Rossum wordt ook wel de “Parel van de Bommelerwaard” genoemd. Dit vanwege de mooie ligging aan de Waal en de karakteristieke kern. Het dorp telt circa 2700 inwoners.
Er zijn diverse recreatie- en sportmogelijkheden. Met de auto bereikt u in 5 minuten Zaltbommel en de A2, ‘s-Hertogenbosch ligt op 15 minuten. Rossum heeft een grote supermarkt en diverse andere winkels.
De openbare basisschool wordt bezocht door alle kinderen uit Rossum en Hurwenen. Tevens is er een kinderdagverblijf en naschoolse opvang in Rossum aanwezig. Het voortgezet onderwijs is in Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch te vinden.
Sinds de herindeling in 1999 hoort Rossum bij de gemeente Maasdriel.
Specificaties
Ligging:
Adres:Ossewei 14
Postcode:5328 AG
Plaats:Rossum Gld
Soort:Tussenwoning
Prijs:€ 1.200,00 per maand
Oppervlakte:113
Bouwjaar:2009