RISC

RISC

Wij hebben een RISC aangesloten, deskundige en gecertificeerde taxateur. Hierdoor kunnen wij ook grootschalig bedrijfsvastgoed in opdracht van financiers deskundig kunnen taxeren.

RICS is een wereldwijde vastgoedautoriteit voor professionals in de gehele vastgoedsector. Vanuit de basisnormen waarin kwaliteit, integriteit, respect en verantwoordelijkheid als uitgangspunten gelden, voeren de leden hun werkzaamheden uit. De RICS is werkzaam in 146 landen en certificeert haar leden, waardoor zij wereldwijd de nakoming van de standaarden garandeert. Consistente taxaties van alle materiële en immateriële activa zijn een belangrijk element in dit proces.
 
Register
Alleen de in dit register opgenomen RICS-leden mogen Red Book taxaties afgeven. Het is dus een verplicht register voor RICS-taxateurs.  
Klanten, beleggers, woningcorporaties, gemeenten en overige stakeholders, alsmede accountants en toezichthouders kunnen dit register raadplegen, om zich ervan te verzekeren, dat de betreffende taxateur Red Book gekwalificeerd is.
 
Informatie aanvragen
Online Identity