Bemiddeling

Bemiddeling

Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand of een commerciële ruimte voor uw bedrijfsactiviteiten?

Bij mij kunt u een onafhankelijk, betrouwbaar en vakkundig advies verwachten. Samen bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Zoeken we naar het juiste pand, onderzoeken we de mogelijkheden van dit pand en de eventuele beperkingen. Daarna begeleid ik u tot de koop is gesloten.

En komt u onverhoopts niet tot een koop? Dan hoeft u niet te betalen; wij werken op basis van No Cure No Pay. Zo loopt u dus geen risico.
 
Bemiddeling: wat komt er allemaal bij kijken?

De waarde van het object is de basis voor alle stappen die u zet in de onroerend goed wereld. Voordat u stappen gaat ondernemen voor aankoop van een bepaald pand is het verstandig om inzicht te verkrijgen in de waarde en mogelijkheden. De aankoop van een bedrijfspand is immers een ingewikkelde transactie, die niet elke dag plaatsvindt. Voordat u gaat zoeken is het verstandig inzicht te hebben in uw financiële positie en de waarde van bijvoorbeeld uw huidige pand, waarbij uw toekomstverwachtingen tevens een rol spelen. 
Als ik uw aankoopopdracht heb ontvangen, ga ik aan de slag en begeleid ik u actief tijdens het gehele proces naar uw nieuwe bedrijfspand. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het passeren van de akte bij de notaris sta ik u, met raad en daad, terzijde. 

Bij de koop van onroerend goed spelen emoties soms een grote rol. Op het moment dat u een pand voor de eerste keer ziet klikt het of klikt het niet. En als het klikt bent u snel geneigd eventuele nadelen minder kritisch te beoordelen. Of het nu gaat om kantoorruimte, een bedrijfshal, een kavel of een winkelpand. Ik geef u advies op maat. Kritisch maar ook reëel. Uw investering doet u immers voor een langere periode en moet u voldoende mogelijkheden bieden om uw bedrijfsvoering te ondersteunen en rendabel te houden.
 
De kwaliteit van mijn dienstverlening wordt onder meer bepaald door een actieve houding, de enorme kennis van de regio en mijn expertise op het gebied van commercieel vastgoed. Ik ben trots op de zorgvuldig opgebouwde relaties, zowel in het bedrijfsleven als bij institutionele beleggers. 

Terwijl u kijkt of het object aan uw wensen voldoet, beoordeeld een van onze taxateurs objectief en deskundig het object. Na de bezichtiging worden alle plus- en minpunten van het object met u geëvalueerd. Welke investeringen moeten op korte termijn worden gedaan en welke op langere termijn? Is de prijs reëel gezien de ligging en de staat van onderhoud? Rusten er bijzondere erfdienstbaarheden op het perceel? Zijn er nog andere aspecten waar u rekening mee moet houden (denk bijvoorbeeld aan het gebruik van asbesthoudende materialen in het bedrijfsobject)? 

Als er eenmaal een prijsovereenstemming is bereikt, zorg ik ervoor dat voor u de meest gunstige condities in de koopakte worden opgenomen, zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen. Een vakkundige beoordeling van de koopakte zorgt ervoor dat deze juridisch waterdicht is. Het risico voor u wordt tot een minimum beperkt!

U betaalt niet meer dan noodzakelijk voor het beoogde vastgoed. Als erkend taxateur weet ik of de prijs reëel is. U heeft de zekerheid dat u via mij een gunstige onderhandelingspositie inneemt. 

En dit alles voor een meer dan redelijk uitgangspunt: No cure, No pay!
 
Informatie aanvragen
Online Identity