EEN ERKEND TAXATEUR VAN WONINGEN EN COMMERCIEEL VASTGOED

Over Mike Janssen

Kun je vastgoed 'ademen'? Als het je het mij vraagt wel...

Opgegroeid in een familie waar het vastgoed met de paplepel werd ingegoten werk ik al meer dan twintig jaar vanuit mijn kantoor in deze fascinerende wereld. Of het nu gaat om aankoop of verkoop, taxatie of bemiddeling, technisch beheer of aankoopbemiddeling: met mijn jarenlange ervaring garandeer ik uw rendement.

Door die geschiedenis heb ik een zeer uitgebreid netwerk aan specialisten om me heen verzameld, waardoor u werkelijk met al uw vragen aangaande vastgoed bij mij terecht kunt. Waar zoal voor? Het beheer van zakelijk vastgoed, de bemiddeling en ondersteuning rondom de aankoop van beleggingspanden, studentenhuizen of (agrarische) grond. En wilt u een deskundig advies over uw toekomstige vastgoedinvestering, dan bent u hier eveneens aan het juiste adres.

De zaken die ik voor u uit handen kan nemen behoeven een sterke mate van vertrouwen. Het gaat om uw kapitaal! Daarom vind ik het belangrijk dat we een klik hebben en dat u met een gerust hart uw zaken door mij laat beheren. Voor een uitgebreide kennismaking neem ik dan ook graag de tijd.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op via telefoonnummer 0418 63 58 62 of stuur me een email op info@mikejanssen.nl. 
Informatie aanvragen
"Een taxateur met visie "
Online Identity