Terug naar overzicht Hinthamerstraat 162A, 's-Hertogenbosch
Verhuurd Neem contact op

Maisonnette

In het centrum van 's-Hertogenbosch op een unieke locatie met uitzicht op het plein van het Jheronimus Bosch Art Center ligt deze gemodeniseerde maisonette verdeeld over twee verdiepingen.

De maisonette is instapklaar en als volgt ingedeeld:

Centrale entree met videointercom, meterkasten met nutsvoorzieningen en monumentale trap naar de twee massionettes op de verdiepingen.

Via de monumetale trap kom je uit op overloop waar toegang is tot maisonette aan de voorzijde van het pand. De maisonette bestaat uit twee bouwlagen, te weten de eerste en tweede verdieping.

De entree via portaal toegang tot de woonkamer en de gesloten keuken. De woonkamer is royale en heeft een vrij uitzicht op het Jheronimus Bosch Arrt Centrum. De keuken is nieuw en voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, afzuigkamer en combimangetron. Verder is er de badkamer met wastafelmeubel, toilet, douche en witgoedaansluitingen. Via de vaste trap in toegang tot de verdieping. De overloop is voorzien van een vaste kastenwand en er zijn twee slaapkamers.


Bijzonderheden:
* Geisoleerde vloeren
* Netto vloeroppervlakte 90 m2.
* De vertrekken zijn voorzien van een PVC vloer, de verkeersruimte en natte ruimte hebben tegels. De tweede verdieping is voorzien van tapijt.
* Inbouw- en opbouwverlichting aanwezig.
* Voldoen aan de huidige wooneisen/comfort.
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Hinthamerstraat 162A
Postcode:5211EV
Plaats:'s-Hertogenbosch
Soort:Maisonnette
Prijs:€ 1.100,00 per maand
Oppervlakte:90m2
Bouwjaar:0
*/ ?>
Online Identity