Terug naar overzicht Vughterstraat 5, 's-Hertogenbosch
Verhuurd Neem contact op

Winkel

De winkelruimte is gelegen aan de westelijke zijde van de Vughterstraat in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het pand is aan beide zijde vastgebouwd aan de lagere belendende panden. De winkelruimte is een rijksmonument en werd in 1900 gebouwd. Het ontwerp werd geleverd door architect J. Dony en vertoont elementen van een Vlaams aandoende Neo-Renaissancestijl en enige op de Art Nouveau gebaseerde details. Het gebouw is ingrijpend gerenoveerd en verbouwd in 2017.
De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk winkelgebied en is daardoor geïntegreerd in het winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn onder meer Simon Lévelt, Rituals, Casualz, Maria Tailor, Hudson's Bay, Zara, H&M, Pipoos, Albert Heijn, Rivièra Maison en Lifestyle gevestigd. Ligging in de Vughterstraat, 12 meter vanaf de Schapenmark. (kruispunt Vughterstraat/Schapenmarkt/Snellestraat/Vergulde Harnas)

De winkelruimte is gelegen in een rijksmonumentaal pand en heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 116 m2. Hiervan ligt 65 m2 op de begane grond, 7 m2 op de eerste verdieping en 45 m2 in het souterrain.

Indeling:
De winkelruimte heeft een betonvloer en geeft via een vaste dichte bordestrap toegang tot de eerste verdieping en een brede vaste trap naar het souterrain.
Op de eerste verdieping is de pantry en de toiletruimte. Het souterrain is een droge, schone en geventileerde ruimte op stahoogte die uitermate geschikt is als magazijn.

De winkelruimte heeft nieuwe betonvloer.

Casco voorzieningen:
* CV installatie met warmtegordijn en radiator
* Afgewerkte betonvloer
* Meterkast
* Brandwerend plafond met noodverlichting, vluchtroute en brandalarm
* Afzonderlijke ventilatiekanalen tbv aan- en afvoer van lucht
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Vughterstraat 5
Postcode:5211EW
Plaats:'s-Hertogenbosch
Soort:Winkel
Prijs:€ 3.800,00 per maand
Oppervlakte:116m2
Perceelgrootte:65m2
Bouwjaar:1900
*/ ?>
Online Identity