Terug naar overzicht Korenstraat 16, Hedel
Verkocht Neem contact op

Woning

Vrijstaand karakteristieke jaren '50 woning met schuur gelegen op een perceel van 1.222 m2.
De woning heeft 5 slaapkamers en een schuur in matige staat van 109 m2. Het rechthoekige perceel heeft rondom tuin, een ruime oprit en riante achtertuin, dat in gebruik is geweest als dierenverblijf.
Het buitenschilderwerk is recent uitgevoerd. Een object met mogelijkheden.

Op verzoek versturen wij u een meetrapport.

Hedel, gelegen aan de Maas telt zo’n 5.030 inwoners en behoort sinds 1 januari 1999 tot de gemeente Maasdriel die op zijn beurt weer elf kernen onder zich heeft. De restanten van het kasteel Hedel zijn al bekend van voor 1336, maar werd in 1974 door de Fransen verwoest en uiteindelijk in 1981 archeologisch onderzoek naar gedaan en weer gedeeltelijk opgebouwd zodat het voor bezoek weer toegankelijk is. Daarnaast staat Hedel bekend om lokale ondernemers in met name de transportbranche in onder andere groente en fruit. Alsmede de uitgestrekte landbouwgrond.
Het dorpscentrum kent onder andere een Jumbo supermarkt, horecagelegenheden alsmede een drogisterij en diverse winkels. Tevens zijn de basisscholen alsmede kinderdagverblijven gelegen binnen de gemeente waardoor het verzorgingsgebied uitgebreid en goed te noemen is.

De Ligging ten opzichte van uitvalswegen waaronder de rijks snelweg A59(Breda–Oss), en A2(Maastricht–Amsterdam) zijn goed te noemen. Hierdoor zijn steden als Utrecht, Breda en Eindhoven binnen een half uur bereikbaar.
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Korenstraat 16
Postcode:5321 GV
Plaats:Hedel
Soort:Woning
Prijs:€ 545.000,00
Oppervlakte:148m2
Perceelgrootte:1222m2
Bouwjaar:1950
*/ ?>
Online Identity