Terug naar overzicht Provincialeweg 36, Velddriel
Verkocht Neem contact op

Woning

Vrijstaand woonhuis met bijgebouw (voormalige champignonkwekerij), overkapping, tuin, alsmede hertenkamp met dierenverblijf gelegen aan doorgaande weg in Velddriel.

Het woonhuis is gemoderniseerd met goede materialen en verkeert in goede staat. De voormalige champignonkwekerij is deels verbouwd en in gebruik als garage, werkplaats en veranda.

Het object heeft de bestemming wonen en bied velerlei mogelijkheden:
* wonen met uitoefenen hobby, zoals paard aan huis of opslag van verzamelingen;
* particulier wonen en vanuit huis werken;
* genieten van het vrije wonen op een groot perceel 7.420 m2 met bijgebouw van ruim 300 m2

Direct ontsloten aan de Provincialeweg, goed bereikbaar middels brede inrit en buitenverharding.

Indeling:
Begane grond: Hal, meterkast, trapopgang; eetkeuken met keukeninrichting in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en kelder; rechthoekige woonkamer met eikenvloer, erker, openhaard v.v. natuurstenen schouw en tuindeuren; royale bijkeuken met standplaats wasapparatuur, toiletruimte; kantoor-/speelkamer.
Verdieping: Overloop met raamkozijn; 3 slaapkamers; geheel betegelde badkamer ingericht met een bad met douche, wastafel in meubel, wandcloset en raamkozijn.
Zolderverdieping: bergzolder via vlizotrap bereikbaar.

De voormalige champignonkwekerij bestaat nu uit 3 cellen, die thans in gebruik zijn als garage met elektrische roldeur, werkplaats en royale veranda.
Het gangpad is betegeld en voorzien van raamkozijnen en tussenmeter elektra. In de zijaanbouw bevind zich de technische ruimte met standplaats HR combi cv-ketel (2014), uitstortgootsteen en grondwaterpomp (puls).

In het hertenkamp staat een luxe eikenhouten dierenverblijf voor de damherten en kippen.
De veranda is deels afgetimmerd met red ceder delen, zijkant met glazen schuif-/vouwwand (merk Lumon) en betegeld met een natuurstenen vloer.
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Provincialeweg 36
Postcode:5334JH
Plaats:Velddriel
Soort:Woning
Prijs:€ 595.000,00
Oppervlakte:153m2
Perceelgrootte:7420m2
Bouwjaar:1965
*/ ?>
Online Identity