Terug naar overzicht Koestraat 20, Velddriel
Verkocht Neem contact op

Woning

Vrijstaande woning met aanbouw en bijgebouwen, paardenrijbak, tuin en oprit gelegen in het buitengebied in het dorp Velddriel. Het is een mooi gevormd perceel met goede situering van de opstallen.

Indeling:
Begane grond: bijkeuken, toilet; toegang naar tweetal schuren; eetkeuken; woonkamer, meterkast, vaste trap naar verdieping;
Eerste verdieping: overloop met open vaste trap naar zolderverdieping; badkamer ingericht met douchecabine, wastafel, toilet en raamkozijn; 3 slaapkamers;
zolder ingedeelt in twee compartimenten met tweetal dakraampjes.

Naast de woning een schuur bestaande uit uitgebouwde champignoncel met voorruimte met standplaats wasapparatuur, cv-ketels en verdeler vloerverwarming begane grond woning. Achter de woning staat een voormalige champignonkwekerij met 3 cellen, die in gebruik zijn geweest als hobbyruimte en paardenstallen. Achter het gebouw was voorheen de paardenrijbak met drainage.

unique sellingpoints:
* Het woonhuis heeft de bestemming WONEN, aan huis verbonden beroepen, hobbymatig agrarisch gebruik, aanleggen van een paardenbak, nevenactiviteiten, etc..
* veel vierkante meters bijgebouw;
* bewonen en financieren tegen normale voorwaarden;

badkamer, toiletruimte en keuken gemoderniseerd; kozijnen en ramen met geisoleerde beglazing vernieuwd; begane grond vernieuwd door een geisoleerde betonnenvloer voorzien van vloerverwarming.

perceel groot: 2.979 m2
bijgebouwen voormalige champignonkwekerij 460 m2 (netto vloeroppervlak), verkeert in matige staat.
Print Print zonder afbeelding Specificaties
Ligging:
Adres:Koestraat 20
Postcode:5334 LJ
Plaats:Velddriel
Soort:Woning
Prijs:€ 515.000,00
Oppervlakte:115m2
Perceelgrootte:2976m2
Bouwjaar:1969
*/ ?>
Online Identity